TPP Consultancy & Administratieve Dienstverlening

Financiële en fiscale diensten

Wat zeggen anderen over ons?

TPP

Beste lezer,
Wij werken al jaren intensief met TPP Consultancy samen, en we gaan ervan uit dat nog vele jaren te doen!
Omdat het een klein bedrijf is, is er altijd persoonlijke betrokkenheid en wordt er door Chris en Tineke Lasschuit echt meegedacht voor het meest optimale resultaat.
Wij worden ondersteund op administratief, belasting, subsidie en af en toe juridisch gebied, zowel zakelijk als privé. Dan moet er wel volledig vertrouwen zijn, anders gebeurt dat niet!
Kortom; wilt u persoonlijk contact met uw accountant, wilt u enthousiaste samenwerking en natuurlijk goed advies; dan kunnen wij u van harte TPP Consultancy aanraden.

Met hartelijke groet,
Hermen en Ester Grondijs
Healthy Balance Almere
Een super bedrijf: eerlijk, betrouwbaar, persoonlijk en betaalbaar.
Ken je nog zo een bedrijf laat het mij weten.
www.antoniopoioumen.net
AvdGroep
In juli 2008 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk voor coaching Een Helder Licht. Omdat ik echt niet goed ben met cijfertjes, en de wetgeving om de haverklap veranderd, besloot ik al snel dat ik beter af zou zijn, als ik dit aan iemand over zou laten die er verstand van heeft.

Ik heb in de eerste paar weken van augustus 2008 heel wat boekhouders aan mij voorbij zien trekken, de ene nog gladder dan de andere, en toen stond tot mijn aangename verassing Tineke voor mijn deur.

Het was zo een verademing, om niet een gelikte vent, maar een vrouw met brains op mijn bank te hebben zitten. Iemand die mij goed kon uitleggen wat er bij komt kijken als je je eigen bedrijf start, en hoe dat dan wel niet zit met al die cijfertjes.

Naast dit alles is Tineke ook gewoon, een hele prettige persoonlijkheid, die ik weinig hoef uit te leggen, en zelf ook regelmatig met tips aan komt. En wat misschien voor veel ondernemers in deze tijd nog veel belangrijker is, is dat TPP gewoon hele redelijke prijzen vraagt voor hun diensten en erg transparant werkt.

Cailin Kuit
Een Helder licht
FeelGood Aromatherapy
FeelGood-Aromatherapy Groothandel
My goal is, to make you feel good!
**31(0)206862026

Over TPP Consultancy ben ik heel tevreden.
Ze zijn deskundig en betrokken.
Altijd bereikbaar en zo niet dan wordt je heel snel terug gebeld of gemaild.
En zij denken mee en aan de belangen van de kleine ondernemer.
Dus ik kan iedereen aan raden bij TPP Consultancy te gaan.
Met vriendelijk groet,
A. de Laat Holding BV