TPP Consultancy & Administratieve Dienstverlening

Financiële en fiscale diensten

Wie zijn wij?

TPP

Wij zijn Chris en Tineke. Wij zijn een echtpaar, allebei veertigers en al jaren werkzaam in de accountancy. Tineke als (leidinggevend) salarisadministrateur, Chris als assistent-accountant, systeem- en applicatiebeheerder.

In 2001 werd de basis gelegd voor een eigen bedrijf. Tineke startte met de financiële administratie voor vier bedrijven. Dat werden al snel meer dan vier, zodat ook Chris instapte. Zo ontstond TPP Consultancy & Administratieve Dienstverlening.

Tineke is gediplomeerd RB-belastingconsulent. TPP Consultancy & Administratieve dienstverlening is lid van RB Belastingadviseurs en is altijd op de hoogte van de allerlaatste fiscale ontwikkelingen. Naast accountancy houdt Chris zich bezig met de herinrichting van automatiseringsprocessen. Hij zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter lopen. Daarnaast produceert hij overzichtelijke Excel-sheets voor u.

Onze werkwijze
TPP Consultancy & Administratieve Dienstverlening verleent diensten op financieel en fiscaal gebied. Kenmerkend voor onze aanpak is onze pro-actieve werkwijze. Wij vinden optimale communicatie en een open samenwerking met klanten erg belangrijk. Door onze persoonlijke benadering bouwen wij duurzame relaties op.

  • We hebben korte communicatielijnen.
  • We denken met u mee en kijken samen vooruit.
  • We zijn bijna altijd bereikbaar.
  • We bespreken de jaarcijfers en de fiscale aangiften altijd met u. Wij verzenden de aangifte pas na uw goedkeuring.

Chris

Tineke